Schönen Urlaub!

Bezienswaardige steden en dorpen

Ontdek het geheim van het prachtige gebied dat vlak over de grens in Duitsland ligt. Hier wandel je over kronkelige paadjes door uitgestrekte oerbossen en fiets je tussen heuvels langs kastelen en door historische stadjes. Of laat je verwennen in een van de kuuroorden in dit gebied. Dicht bij huis ben je hier even helemaal weg!

Meer info op 'Geheim over de Grens'

Leuke activiteiten in de omgeving

Net over de grens in Duitsland zijn er veel mooie plekken in de natuur. Word je ook blij van gouden graanvlaktes, wilde paarden en groene valleien? In het Duitse grensgebied kun je genieten van al dat natuurschoon. Wandel en fiets over avontuurlijke paden. Een streek vol natuurgeheimen, smokkelroutes en charmante dorpjes en steden. Vergeet de riviertjes en meertjes niet om op te kanoën of varen.

Meer info op 'Geheim over de Grens'

Aanbevolen restaurants in de omgeving

Proost in een Biergarten met hausgebrautem Bier en Currywurst, smul van versgebakken brood met Westfaalse ham op het terras van een watermolen of bestel in het oudste restaurant van Münster een bord Töttchen (rundvlees met gebakken ui en azijn). Uit eten gaan in Duitsland staat gelijk aan een avond samen genieten. Van lokale specialiteiten, een ongedwongen sfeer en een gastvrije ontvangst.

Meer info op 'Geheim over de Grens'

POI's op de kaart

Op de onderstaande kaart hebben we meerdere 'points of interest' vermeld. De zwarte marker geeft de locatie van het vakantiehuis in Bad Bentheim aan. De blauwe markers vertegenwoordigen bezienswaardige steden en dorpen en de rode markers geven leuke activiteiten in de omgeving weer, zoals kastelen en musea.

Terug naar boven